Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

13,04 €
Sileä maapähkinävoita
Arome
Määrä
Loppu

MÄÄRITELMÄ SPORT maapähkinävoi thats sileä - 1000G on korkea laatu maapähkinävoita, maapähkinä perustuen 100%, jotka ovat mekaanista hiontaa haluttuun sileä rakenne. Kukin annos sisältää kiinteän annoksen terveellisiä rasvoja, kasviproteiinien (noin 30%) ja mineraaleja ilman oikeaa käyttöä ja toimintaa koko kehon ei olisi mahdollista. Lisäetuna on alhainen glykeeminen indeksi kuhunkin osaan. Maapähkinöitä ovat hyvä lähde vitamiineja ja kivennäisaineita:
- vitamiinit ja B-ryhmän (joka ottaa osaa energian tapahtuvia prosesseja kehossa, määrätä aineenvaihduntaa oikealle proteiinien, hiilihydraattien ja lipidien) - magnesium (auttaa säilyttämään elektrolyyttitasapainon, määrätä tavanomaisen aineenvaihduntaa, edistää moitteettoman toiminnan hermostoon, ja lihas)
- sinkki (erittäin tärkeä mineraali, jolla on vaikutus, jossa on useita puolia, jotka edistävät DNA-synteesin, on mukana solunjakautumisen osittain energia-aineenvaihdunnan kehon, auttaa tuottamaan oikeaa proteiinia, ja tuet ylläpitää hedelmällisyyttä ja lisääntymiskyky).
- Mangaani (suojaa soluja oksidatiivista stressiä, tukee normaali kudos on mukana aineenvaihduntaan).
100686
2019-06-12

Reviews (0)

Related products