OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletit
  • OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletit

OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletit

17,22 €

90 kapselia, 1 kapseli / vrk
MERKKI: Ostrovit
MADE IN EU

Määrä
Loppu

Ostrov Isokirjopeippi forskohlii on ravintolisä tabletteja täydentää ruokavaliota Intian nokkosen juuriuutetta (Coleus forskohlii). Tämä kasvi löytyy trooppisilla ja lauhkean alueilla Kaakkois-Aasian maissa. Ensimmäinen terapeuttinen aine on saatu pääasiassa juuret, jotka kerätään vaiheessa pitoisuus.
90 tabletin pakkaus
1 tabletti = 1 annos
yksi tunnetuimmista adaptogeeneihin
forskoliinia - Indian nokkonen
täydennysosa OstrovSe on standardoitu 10% forskoliinia. Aktiivinen ainesosa on yksi, joka on vaikutusta adenylaattisyklaasia tuotantoa, joka on liitetty solukalvoja. Emoentsyymin on muita entsyymejä, jotka stimuloivat kasvua lihasmassaa asettaa sekä aloittamisesta rasvanpolttoa prosesseja. Myös rasvahappojen vapautumisen rasvasolujen. Tämän vuoksi, lihas käyttää rasvaa energiaksi. Tämä mahdollistaa huomattavasti varastoa ylimääräisen rasvan
energian tuotanto, joka tarjoaa työskentelevien lihasten. Tämä on erityisen tärkeää lihavia yksilöitä. Vaikuttava aine on Coleus forskohlii toimii myös Ostrov toimiva kilpirauhashormonien, vaikuttaminen säätelyssä aineenvaihduntaa. Kilpirauhasen hormonit ovat pitkälti vastuussa kehon aineenvaihduntaa ja psykomotorisen aktiivisuuden. Kuten kilpirauhasen toimintojen tehostamiseksi, sitä enemmän rasvaa poltamme.
Ostrov Coleus forskohlii suositellaan erityisesti ihmisille, jotka ovat fyysisesti aktiivisia supistumisen nopeuttamiseksi liiallisen kehon rasvaa ja lisätä lihasmassaa. Ainesosa valmiste on myös tunnettu siitä, että edullinen vaikutus aktiivisuuteen hengitysteiden tai kilpirauhasen.
Ostrove ominaisuudet Forskohlii Coleus
lisää aineenvaihduntaa
inhiboivat synteesi rasvan ns keltainen rasva
stimuloi haimaa
stimuloi eritystä kilpirauhashormonien
edistää lipolyysiä
Adaptogeeni voimakas

käyttötarkoituksiin yhtenä annoksena ( yksi tabletti) päivässä.
Ravintosisältö:

Intian nokkosen juuriuutetta 200 mg
- myös forskoliinin (10%) 20 mg
233641

Reviews (0)

Related products