Rich Piana 5% Shake Time HydroBeef
  • Rich Piana 5% Shake Time HydroBeef

Rich Piana 5% Shake Time HydroBeef

34,00 €

Tuotemerkki 5% Rich Piana Shake Time HydroBeef

Valmistettu Yhdysvalloissa

Rich Piana 5% Shake Time HydroBeef

Arome
Määrä
Loppu

Rich Piana 5% Shake Time HydroBeef, Rich Piana, on aina uskonut kokonaisten elintarvikkeiden ravitsemukseen, ja ravintolisien tulisi täydentää niitä.

Shake Time on erinomainen maustettu proteiinijauhe, joka sisältää HydroBEEF -proteiinia, kanaa ja munia. Tiedämme, että on paljon ihmisiä, jotka eivät voi syödä heraproteiinia ruoansulatusongelmien tai suvaitsemattomuuden vuoksi. Siitä huolimatta heillä on kaksi vaihtoehtoa, yrttiproteiini tai hera-vapaa vaihtoehto. Rich Piana 5% Shake Time on maidoton, ei-yrttinen vaihtoehto.

Shake Time on proteiinijauhe, joka on peräisin HydroBEEF: stä, kanan proteiinista ja kokonaisesta munasta. Erityisesti naudanlihaproteiinien tapauksessa aminohappoprofiili on tärkeä

HydroBEEF on yksi Prinovan arvostetuimmista yrityksistä. HydroBEEF on naudanlihaproteiinieriste, joka on valmistettu EU: n ruohoravinteista lehmistä. Koska HydroBEEF on olennainen allergeenittoman ruokavalion proteiinin lähde, se on ihanteellinen itsenäisenä proteiinilähteenä tai ensisijaisena proteiinitekijänä aterian korvaamiseen.

Ravitsemustietoa:

Rich Piana 5% Shake Time HydroBeef

Annoskoko 1 kuppi

Annoksia per säiliö: 25 annosta

Ravitsemustietoa
Energia
130 kcal
Rasva
2,5 g
joista tyydyttyneitä
2 g
HIILIHYDRAATTI
2 g
joista sokereita
0 g
kuitu
2 g
proteiineja
26 g
Natrium
250 mg
Kalsium
13 mg
Rauta
13 mg
Kalium
137 mg
101805

Tilausviitteet

EAN13
850006755240

Reviews (0)

Related products