Nitro Tech 4lb 1.81 kilogramma Naturally Flavoured | MuscleTech

  49,30 €

  Kuppi 45 g, noin 41 osaa, 6,8 grammaa BCAA, 3 g kreatiini-monohydraattia.
  Valmistettu Yhdysvalloissa
  merkki: MuscleTech

  Arome
  Määrä
  Loppu

  Esittelee uuden tuotteen MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 4lb luonnollisesti maustettu 1,81 kg, tämä innovatiivinen kaava luonnon maku, ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai keinotekoisia väriaineita. Kuten alkuperäinen nitro-TECH Performance-sarjan, jokainen annos tämän kaavan Pure tarjoaa kaiken mitä haluat lisätä voimaa ja parantaa toipuminen: 30 grammaa palkkio heraproteiini, 6,8 g BCAA (3,3 g leusiini) , 3 g kreatiinimonohydraattia, ja 5 g glutamiinia esiasteen.
  Toisin kuin kilpailevat tuotteet, Nitro-Tech Luonnollisesti Maustetut käsitellään kylmänä ja mikrosuodatin vähemmän rasvaa, hiilihydraatteja, laktoosi ja muita epäpuhtauksia. Kun yhdistetään uuden kaavan luonnon maku, se on puhtain nitro-TECH.
  Nitro-Tech on nimi ei. 1 suorituskykyä proteiinin, proteiini on ylivoimainen kaava MuscleTech puhdasta. Korkealaatuisia proteiini tulee pääasiassa herasta ja eristettyjä peptidejä, kaksi puhtaimman saatavilla. Tämä tehokas yhdistelmä on 70% enemmän kreatiini / heraproteiini kuin tavallista. Nyt sama suuri kaava on saatavana uusi valikoima luonnollisia, ilman keinotekoisia maku- eikä keinotekoisia väriaineita.
  Suodatustekniikka monivaiheisten
  Kukin annos nitro-Tech Luonnollisesti maustettu sisältää 30 grammaa proteiinia, peptidien pääasiassa heraproteiini-isolaattia ja heraa. Heillä on useita etuja verrattuna muihin proteiini.
  Ensinnäkin se imeytyy nopeasti ja korkein biologinen arvo, elimistö voi helposti omaksua aminohapot proteiinin rakentaa lihaksia vakavasti vaikuttava.
  Tämä tekee NitroTech Performance Luonnollisesti Maustetut ihanteellinen valinta post-workout proteiini ja sytyttämään lihasten proteiinisynteesiä milloin koko päivän.
  Luonnollisesti NitroTech heraproteiini maustettu suodatettiin käyttäen monivaiheinen suodin tekniikkaa vähärasvainen, laktoosi ja epäpuhtaudet halvempi kuin muut proteiinin lähteitä. Lisäksi se on tuotettu mukaan cGMP standardien edellyttämällä kaikkien ravintolisien laadun varmistamiseksi ja eheys.
  Luonnollisesti Maustetut NitroTech huolellisesti asiantuntijoiden kehittämien yksi tärkeimmistä talot maailmassa makuja ilman keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita. Onko juot harjoituksen jälkeen tai käyttää sitä aloittaa päivä, olemme varmoja, että nautitte hyvää makua siinä säädetään NitroTech luonnollisesti maustettu!
  Ravintosisältö:

  Annoksen koko: 1 kuppi 45g
  kalorit150
  Peräisin rasvasta25
  rasvojen kokonaismäärä2,5 g 4%
  tyydyttyneitä rasvoja1,5 g 8%
  kolesteroli80 mg 27%
  kokonaishiilihydraattiin3 g 1%
  ravintokuitu1 g 2%
  sokerit2 g
  proteiini30 g 60%
  kalsium165 mg 17%
  rauta8 mg 4%
  natrium230 mg 10%
  Nitro-Amino Matrix
  L-leusiini3,3 g
  L-isoleusiini1,8 g
  L-valiini1,7 g
  kreatiinimonohydraattia3 g

  100453
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products