Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

59,00 €

Tuotemerkki Kevin Levrone

Valmistettu EU: ssa

Arome
Määrä
Loppu

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey edustaa vallankumousta heraproteiinin muotoilussa. Yksinomaan hera-isolaatista johdettu Kevin Levrone Anabolic ISO Whey tarjoaa vertaansa vailla olevan puhtauden 85 g proteiinia 100 grammaa tuotetta kohden. Tämä runsas proteiini sekä erittäin biologisesti hyödynnettävien aminohappojen anabolinen kasvu luo fysiologisen ympäristön vakavaan kasvuun.

Anabolinen ISO-hera on enemmän kuin kaava, joka täyttää vain suositellun päivittäisen laatuproteiiniannoksen, joka on infusoitu lihasten kasvun toiseksi ja kolmanneksi halutuimpaan yhdisteeseen: 3000 mg kreatiinimonohydraattia ja 500 mg D-asparagiinihappoa. Tämä tehokas yhdistelmä on vertaansa vailla oleva virstanpylväs heraproteiinikaavoille nykypäivän kyllästetyillä markkinoilla. Kreatiinimonohydraatti anabolisessa ISO-herassa auttaa uudistamaan ATP: tä samalla stimuloimalla proteiinisynteesiä, jolloin voit saavuttaa suuremman lihasten kasvun lyhyemmässä ajassa. D-asparagiinihappo lisää mieshormonien luonnollista tasoa anabolisten vaikutusten maksimoimiseksi.

Sitten lisäsin vielä 1000 mg tauriinia parantamaan verenkiertoa ja vakauttamaan verensokeria, jotka molemmat ovat välttämättömiä hormonaalisten tulvien avaamiseksi.

Kreatiinimonohydraatti , joka on yksi maailman suosituimmista ravintolisistä urheilijoille, jolla on tieteellisesti todistetut vaikutukset.

Fenugreek- uute on kasviuute, joka lisää kehon anabolista tilaa. Fenkoli steroidisaponiinit ovat anabolisia vaikutuksia omaavien hormonien synteesin edeltäjiä, ja lisäksi ne lisäävät typen kertymistä järjestelmään ja stimuloivat siten proteiinisynteesiä.

tauriinion ei-proteiininen rikkihappoaminohappo, jota esiintyy usein eläinkudoksissa. Tauriini jakautuu pääasiassa luurankolihakseen, sydämeen, aivoihin ja verkkokalvoon. Tauriini voidaan syntetisoida kehon sisäisten muutosten aikana kysteiinistä ja metioniinista, mutta sen annosteltava alkuperä ei vastaa kehon aminohappojen kysyntää. Siksi se on saatava ruokavaliolla. Tauriinilla on monia fysiologisia toimintoja. Säätelee kalsiumin pitoisuutta kehossa. Tauriini on välittäjäaine ja neuromodulaattori ja vastaa osmoregulaatiosta. Se osallistuu myös sappihappojen muodostumiseen ja moduloi tulehdusreaktion kulkua. Tauriinilla on antioksidanttisia ominaisuuksia suojaamalla lihassoluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta, joita esiintyy korkean intensiteetin ja pitkäaikaisen aerobisen harjoittelun jälkeen. Tämä aminohappo stimuloi myös aktiivisten alkuaineiden kulkeutumista lihaksiin. Sillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat lihaksia vapaiden radikaalien vaikutuksilta, ts. Oksidatiiviselta stressiltä, ​​joka tapahtuu korkean intensiteetin ja pitkäaikaisen fyysisen ponnistuksen jälkeen.

D-asparagiinihappo DAA on aminohappo, joka, toisin kuin proteiinia rakentavat aminohapot, on D: n eikä L: n muodossa. Luonnollisesti proteiiniaminohappoja on L: n muodossa, mutta kehossa tapahtuvan muutoksen seurauksena ne voi muuttua D-muotoon.DAA on saanut suosiota aminohappona, joka vaikuttaa mieshormonien luonnolliseen tuotantoon ja jota sellaisenaan esiintyy anabolisissa tuotteissa.

ISO- heraan anabolinen kaava on erinomainen anabolinen heraproteiinikompleksi korkean suorituskyvyn urheilijoille.

Heraproteiini eristää WPI: n, eli osan heraproteiinista, joka on altistettu mikro- ja ultrasuodatukselle, mikä mahdollistaa korkeimman proteiinipitoisuuden asteen tuotteessa (yli 90%). Siinä on korkein haarautuneen ketjun aminohappojen BCAA pitoisuus, joka on vähintään 25 g / 100 g. Lisäksi se ei sisällä hiilihydraatteja ja rasvoja. Hera-isolaatti, kuten herahydrolysaatti, on jae, joka tulisi kuluttaa heti heräämisen jälkeen tai heti harjoittelun jälkeen sen nopean imeytyvyyden vuoksi. Molemmat fraktiot, WPI ja WPH, täydentävät toisiaan, missä imeytymisaika ja korkein hyötyosuus heran aminogrammi ovat perustärkeitä. WPI: n nopean imeytyvyyden ja vaikutuksen vuoksi hera-isolaatti voidaan muuttaa kehossa glykogeeniksi, joka menetetään intensiivisen harjoittelun aikana,

Suositeltava antaminen: Käytä 1 tai 2 annosta päivittäin, sekoita 1 30 g annos 300 ml: aan vettä tai rasvaton maito ennen harjoittelua tai välittömästi harjoituksen jälkeen.

Ravitsemustietoa:

Ravintoarvo 100 g 30 g
Energia 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
rasvat 2,8 g 0,8 g
joista tyydyttyneitä 1,6 g 0,5 g
hiilihydraatit 3,0 g 0,9 g
josta sokereita 2,9 g 0,9 g
proteiinia 85 g 25,5 g
Suola 0,45 g 0,14 g
Kreatiinimonohydraatti 10000 mg 3000 mg
joista kreatiini 8400 mg 2520 mg
tauriini 8400 mg 2520 mg
D-asparagiinihappo 3333 mg 1000 mg
Aminohappoprofiili 667 mg 500 mg
L-leusiini 10,1 g
L-isoleusiini 7,5 g
L-valiini 6,4 g
Asparagiinihappo 1,4 g
L-glutamiinihappo 19,5 g
L-seriini 4,9 g
Glysiini 1,1 g
L-histidiini 1 g
L-arginiini 1,5 g
L-treoniini 7,3 g
L-alaniini 5 g
L-Proline 5,7 g
L-tyrosiini 1.9
L-metioniini 1,7 g
kystiini 2 g
L-fenyylialaniini 2,4 g
L-lysiini 9,3 g
L-tryptofaani 1,3 g101422
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
5902610937934
Uusi tuote

Reviews (0)

Related products