Kaged Muscle RE Kaged
  • Kaged Muscle RE Kaged

Kaged Muscle RE Kaged

40,43 €

Cupa46.8 g, annosta 20, 28 g proteiinia, glutamiini käynyt 3g, 1,5 g Betaiini, vedetön 1,5 g kreatiini HCI: a.
Merkki: Kaged Muscle
Valmistettu Yhdysvalloissa
Lihas Kaged mielipiteitä RE faktat Kaged arvostelua

Arome
Määrä
Loppu

Re-Kaged on anabolinen proteiini jauhe, joka yrittää tarjota lähteenä laadukasta proteiinia, jossa elimistö voi sulattaa helposti. Nämä proteiinijauheita voivat koostua monista eri lähteistä proteiinia ja se on erittäin tärkeää varmistaa saat laadukasta proteiinia lähde.
Tämä proteiini on valmistettu heraproteiini-isolaatti muuntogeenisten ja sisältää noin 28 grammaa proteiinia annosta kohti, yhdessä 1,5 g betaiinia BetaPowers - patentoitu betaiini, kreatiini HCL ja 1,5 g 7 g glutamiinia ja glutamiinihappo (4 g WPI + 3 g luonnollinen L-glutamiinia + entsyymejä) ja punajuuri päälle ProHydrolase entsyymiä, joka hajottaa (hydrolysoivat) heraproteiini pieni partikkelikoko, maksimaalisen absorption. Mitä eroa on heraa ja heraproteiinihydrolysaatti Uudelleen Kaged lisäksi Prohydrolase patentoitu? Ero on pisteen kulutuksen. Hydrolysoitu heraproteiini on tyypillinen kemiallisesti käsiteltyjen valmistusprosessin aikana ja kuiva pieniä peptidejä. Re Kaged proteiini Heraproteiini-isolaatti hydrolysoidaan Prohydrolase ja kun se tulee kosketuksiin nesteen kanssa. Näin aloittaa prosessin rakennuksen lihas ja toipuminen!
Uudelleen Kaged työ yrittää tarjota proteiinilähteille jotka ovat helposti sulavaa elimistöön. Koska elimistö voi nopeasti sulattaa tätä proteiinia, lihakset voivat saada polttoaineen ja energian he tarvitsevat korjata ja palauttaa mahdollisimman nopeasti.
Seos uudelleen Kaged proteiini sisältää heraproteiini-isolaattia.
Eristäminen MICROPUREs heraproteiini (WPI) on ensimmäinen uuden sukupolven korkean ravinto yhdistetään meijeriaineosia, parantaa toimivuutta ja täydellinen liukenevuus.
Laadukasta proteiinia, täydentää, joka tarjoaa kaikki 9 välttämättömiä aminohappoja välttämätöntä kehon rakentaa lihas.
Haaraketjuaminohapot ovat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini. Nämä kolme aminohappoa voivat tehdä erinomaista työtä auttaen vähentämään toipumisaika ja lisätä energian tasoilla. Hyvä tapa käyttää haarautuneet aminohapot (BCAA kutsutaan) on niitä täydentämällä koulutuksen aikana. Ne voivat tarjota menetelmä pienentää kaloreita saada energiaa sinun täytyy kestää niin kauan kuin liikuntahalli.
Koska lähde helposti sulavaa proteiinia, heraproteiini isolaatti hajoaa nopeasti varmistaa nopea virtaus aminohappoja, joten se on yksi parhaista post-workout proteiini vaihtoehtoja.
PROHYRDROLASE
merkitsee läpimurtoa tieteen ruoansulatusentsyymien.
BETAPOWERs
Betaiini on luonnollinen ravintoaine urheilullinen kestävyyttä ja suorituskykyä.
Tämä ainutlaatuinen molekyyli on kaksi tärkeää tehtävää ja terveyshyötyjä ihmiskehossa. Metyylin luovuttajana, on tärkeää useissa aineenvaihduntareaktioiden ja edistää proteiinien synteesiin.
Betaiini suojaa soluja, proteiineja ja entsyymejä ympäristön stressille (esimerkiksi, alhainen veden, korkea suolapitoisuus tai lämpötilanvaihtelut).
Glutamiini
on runsain aminohappo ihmiskehossa. Vaikkei välttämätön aminohappo, se on epäilemättä aminohappo ilmastointi.
Tämä aminohappo on monia ominaisuuksia, jotka auttavat kehonrakentajat ja urheilijat. Ensisijainen edun, glutamiini auttaa lihasten kasvua lisääntyvää leusiinia lihassäikeiden ja auttaa vähentää lihasten vikoja. Koska immuunijärjestelmä toimintaa vaativat glutamiini ottaen ylimääräinen glutamiini auttaa heitä hyvin.

Patentoitu kreatiini HCL
on kreatiini-hydrokloridi (HCI) erittäin alkuperäinen. Kreatiini HCL patentti on korkea liukoisuus, mikä parantaa imeytymistä kreatiini lihassoluissa.
Patentoitu Kreatiini HCL ei sisällä sokeria eikä sideaineita
Kreatiini HCL on patentoitu ilman gluteenia

Määrä annosta kohden % Daily Value
kalorit 160
rasvojen kokonaismäärä 2 g 3%
tyydyttyneitä rasvoja 2 g 9%
kolesteroli 15 mg 6%
hiilihydraatin kokonaismäärä 5 g 2%
sokerit 3 g
Proteiinit (heraproteiini-isolaatti) 28 g
kalsium 146 mg 15%
natrium 125 mg 5%
G3 PRO RECOVERY POLTTOAINEEN
L-glutamiini fermentoitu 3 g
Kaksivaikutteinen Potenssilaskujen & VOIMA
BetaPower (vedetöntä betaiinia) 1,5 g
Kreatiini HCI: a (US) 1,5 g
INNOVATIVE ENZYME
Prohydrolase (ruoansulatusentsyymin Blend) 280 mg

Ilman Dekstroosi
vapaa soijalesitiini
vapaa siirappi fruktoosirikkaan
ilman maissitärkkelys
Ei keinotekoinen aromi

100239
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
94393450641

Reviews (0)

Related products