Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1.8 kg
  • Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1.8 kg

Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1.8 kg

55,00 €

Tuotemerkki JYM -täydennys Jim Stoppani

Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1,8 kg

Valmistettu Yhdysvalloissa

Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1,8 kg

Arome
Määrä
Loppu

Jym Supplement Pro JYM Protein Blend 4 lbs 1,8 kg on ensiluokkainen proteiinijauhe, joka on ihanteellinen sekoitus kolmesta tehokkaimmasta lihaksia rakentavasta proteiinityypistä: herasta, misellikaseiinista ja munaproteiinista. Pro JYM on suosikkiproteiinisi sekä ennen intensiivistä harjoittelua että sen jälkeen.

Kolme Pro JYM -proteiiniseoksen tyyppiä imeytyy kehoon eri nopeuksilla, erittäin nopea heraproteiini, erittäin hidas kaseiini ja keskikokoinen muna. Juuri näin haluat proteiinin toimivan varmistaaksesi, että lihaksesi saavat välittömästi aminohappoja, proteiinin rakennuspalikoita.

Oikein suunniteltu proteiinijauhe todella tukee kasvua, voimaa ja palautumista.

Tutkimukset osoittavat nyt, että kun lisäät keskipitkän ja hitaasti sulavaa proteiinia nopeasti sulavaan heraproteiiniin, lihasproteiinisynteesi pysyy lisääntynyt enemmän kuin silloin, kun käytetään vain heraproteiinia. Ja myös lihasten proteiinien retentio on korkeampi. Tämä tarkoittaa, että lihakseen rakennetaan enemmän proteiinia, mikä johtaa pitkäaikaiseen lihaskokoon ja kestävyyteen.

Tärkein ainesosa:

24 grammaa proteiinia annosta kohti, josta

7,5 grammaa heraproteiinieristettä

7 grammaa misellikaseiinia

7 grammaa maitoproteiinieristettä

2,5 grammaa munanvalkuaisen proteiinia

Ennen ja jälkeen harjoitusten on kaksi suurta aikaa ottaa Pro JYM, mutta kehosi tarvitsee korkealaatuista proteiinia koko päivän ajan lihasten korjaamiseksi ja rakentamiseksi. Pro JYM: n nopeasti sulava hera tekee siitä erinomaisen proteiinin lähteen aamulla katabolian pysäyttämiseksi. Pro JYM toimii myös välipalana tai lisäaineena missä tahansa ateriassa.

Ravitsemustietoa:

Jym Supplement Pro JYM proteiiniseos 1,8 kg

Tarjoilukoko 1 kuppi Aroma Chocolate Mousse

Annoksia per säiliö: noin 46 annosta

Ravitsemustietoa
Kalorit
160
Rasvojen kokonaismäärä
3,5 g 4% **
Tyydyttyneet rasvat
3 g 15% **
Kolesteroli
15 mg 5%
Natrium 190 mg 8%
Hiilihydraatteja yhteensä
6 g 2% **
Ravintokuitu
1 g 4%
Sokeria yhteensä
1 g +
Sisältää 0 g lisättyä sokeria
0%
proteiineja
24 g 48%
Kalsium
426 mg 33%
Rauta
1 mg 6%
Kalium
120 mg 3%

** Päivittäinen% -arvo näyttää, kuinka paljon ravintoaine tietyssä ruoka -aineessa vaikuttaa päivittäiseen ruokavalioon. 2000 kaloria päivässä käytetään yleisiin ravitsemusneuvontaan.

+ Päivittäistä arvoa ei ole asetettu.

Ainesosa:

Proteiiniseos (heraproteiinieriste, hera, misellaarikaseiini, proteiinieriste maidosta, proteiini munista), kookoskerma (kookosöljy, maltodekstriini, elintarviketärkkelys, mono- ja diglyseridit, trikalsiumfosfaatti), alkalilla käsitelty kaakao, pienet etanat (sokeri, maissisiirappi, modifioitu maissitärkkelys, gelatiini, natriumheksametafosfaatti, keinotekoiset aromit, luonnolliset aromit, keinotekoinen väri, keksipala (sokeri, tapiokatärkkelys, riisijauho, kaakao, joka on käsitelty alkalilla, palmuöljy, maissitärkkelys, luonnollinen maku) makuja, suolaa, ruokasoodaa, soijalesitiiniä), luonnollista ja keinotekoista makua, merisuolaa, selluloosakumia, auringonkukkalesitiiniä, sukraloosia, asesulfaamikaliumia, ksantaanikumia.

Sisältää: SOIJAA, MAITOA JA MUNIA. Tuote tavallisissa laitteissa, joka myös käsittelee tuotteita, jotka sisältävät pähkinöitä ja VEHNÄ -ainesosia.

101789

Tilausviitteet

EAN13
817047020027
Uusi tuote

Reviews (0)

Related products