Tuotteita yhteensä 111 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 111 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Proteiinitiivisteet

Mitä proteiinikonsentraatit ovat (proteiini)

Heraproteiini sulautuu nopeasti ja on suosikki lisäaine urheilijoiden, kehonrakentajien keskuudessa virkistysharjoitteluissa. Soijapavut, munat, hamppu ja kaseiini ovat vaihtoehtoisia proteiinijauheita, joilla on hiukan erilaiset aminohappopainot, mikä ei ehkä ole yhtä tehokas auttamaan lihasmassan lisäämisessä. Proteiinijauheet sisältävät yleensä puhdasta proteiinia, mahdollisesti lisäämällä makeutusaineita ja makuja. Proteiinijauheissa on vain vähän hiilihydraatteja ja rasvoja, ja ne sisältävät yleensä noin 20-30 grammaa proteiinia annosta kohti.

Proteiinikonsentraatti sisältää yli 70% proteiinia lähteistä, kuten hera, soija, kaseiini, munavalkuainen jne. tai sisältää yhden proteiinilähteen, jonka konsentraatio on alle 10%, ja joka sisältää 100 - 200 kaloria annosta kohden valmistajan ja sisältämien proteiinityyppien mukaan.

Proteiinijauheet koostuvat pääasiassa proteiineista sekoitettuna useisiin grammiin sokeria. Annos proteiinijauhetta sisältää yleensä 20 grammaa proteiinia ja noin 100 kaloria.

Gainerien ja proteiinipuristeiden välinen ero pienenee kunkin ravintoarvoon. Normaalissa proteiini ravistelussa voit yleensä odottaa kuluttavan 100–150 kaloria ja saada 20–30 g proteiinia.