Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 annosta

  32,00 €

  Brand: Universal Nutrition

  Made in USA

  Arome
  Määrä
  Loppu

  Kaava Universal Animal Pump Pro on suunnitellut John Jewett IFBB Pr synergiaa ainesosia käyttämään tehokasta annosta maksimoimiseksi pumppaus suorituskykyä ja keskittyä salilla. Loimme Animal Pump Pro olla myös vapaa kannustin niille herkkiä kofeiinia, mutta haluat silti kaiken suorituskyvyn, hyödyntämistä ja keskittyminen eduista aikaisempaa koulutusta. Katsomaan ainesosia, joka vie koulutusta seuraavalle tasolle:

  Blend volumizing ja pumppaus:

  Sitrulliinimalaatti : on aminohappo ja tehokkaampi keino lisätä L-arginiini seerumissa kuin ottaen L-arginiini itse, mikä lisää merkittävästi typpioksidin NO. Parantamalla verenkiertoa lihasten työn, sitrulliini voi vähentää väsymystä, lisäys työkykyä ja voimaa.

  Nitrosigina: yhdiste patentoitu koostuu arginiinisilikaattikompleksin inositolin toisiinsa. Nitrosigina voi lisätä typpioksidin tuotanto 5 kertaa tehokkaampi kuin arginiini voi vähentää lihasvaurioentsyymien koulutukseen ja lihasten metabolisen tuote voidaan poistaa. Pii, joka on osa Nitrosiginei osoittautunut lisätä voimaa ja joustavuutta valtimoiden seinämien, sillä ne parantavat verenkiertoa ja sydämen terveyteen.

  Hydromax : patentoitu erittäin tiivistetyssä muodossa glyserolia, joka voi lisätä kestävyyttä harjoituksen aikana estää heikentynyt vastustuskyky. Erittäin osmoottinen ja kasvattavat koko vesimäärä ylikyllästyneeksi lihassolujen edistää pumppaus täyttökennojen. Tämä parantaa lihasten täyteläisyyttä ja verisuonitus. Glyserolia voi myös olla merkitystä lämmönsääte- aikana korkeissa lämpötiloissa.

  Kreatiinimonohydraattia : todistettua ergogenic tukea tutkimus osoitti voimaharjoittelua. Kreatiini on tietolähde fosfaatin ATP tuotantoa, parantaa kestävyyttä, voimaa ja vähärasvaisen massa voittoja. Myös osmoottisesti aktiivista yhdistettä, jolla on kyky vetää vettä lihakseen, lisäämällä puolestaan pumppauksen vaikutuksesta turvotus soluja.

  Energia ja Focus Blend :

  Alfa-GPC : Kyky ylittää veri-aivoesteen ja tarjota koliini, joka voi edistää muodostumista asetyylikoliinin. Asetyylikoliini on välittäjäaine osallistuu hermosolujen toiminnan ja lihasten supistumisen. Lisäämällä asetyylikoliinin tason on parannus pitoisuus, kognitiivisen toiminnan ja kyky tuottaa lihassupistukset vahvempia.

  Hupertsiini A: : acetilcolinestersaza estäjä. Tämä on kolinerginen yhdiste, joka estää asetyylikoliinin pilkkoutumista aivoissa. Estämällä asetyylikoliinin hajoamista, Huperzine A voi parantaa motivaatiota, keskittymistä ja erityinen tehtävä.

  L-tyrosiini: käytetty aminohappo tuotantoon noradrenaliinin ja dopamiinin. L-tyrosiini, tarjoavat raaka-ainetta näille katekolamiineille millä on myönteinen vaikutus ehkäisyyn kognitiivinen heikkeneminen aikana akuutti stressi, sekä mitä koetaan harjoituksen aikana.

  elektrolyyttejä:

  Merisuola: natriumkloridi, keskeinen komponentti hydratoitumisen urheilija. Natrium on tärkein elektrolyytti on ekstrasellulaarinestettä on tärkeä rooli ruuansulatuksessa, kognitiivisten toimintojen ja lihasten supistumisen. Jopa 2% nestehukka voi aiheuttaa lasku fyysisen suorituskyvyn, joten nesteytystä on yksi avaimista parhaan koulutuksen mahdollista.

  Ravitsemukselliset tiedot:

  Annoskoko:Kaksi kuppia (19,01 g-22 g)
  portti20
  kalorit15
  kokonaishiilihydraattiin4 g
  natrium170 mg
  kalium100 mg
  Volumizing monimutkainen ja pumppaus
  kreatiinimonohydraattia5000 mg
  Sitrulliinimalaatti4000 mg
  Glyseroli 65%, jauhe (muodossa Hydromax)3000 mg
  Arginiinisilikaattia inositoli stabiloitu (kuten nitrosigina)1500 mg
  Matrix energiaa ja keskittyä
  L-tyrosiinia2000 mg
  L-alfa Glicerilfosforilcolina600 mg
  (Alpha GPC50% jauhe
  hupertsiini A:100MC
  (From Huperzia Serrata uute (täysi ruohoa))
  elektrolyyttejä400 mg
  merisuola
  101197

  Reviews (0)

  Related products