Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 annosta

32,00 €

Brand: Universal Nutrition

Made in USA

Arome
Määrä
Loppu

Kaava Universal Animal Pump Pro on suunnitellut John Jewett IFBB Pr synergiaa ainesosia käyttämään tehokasta annosta maksimoimiseksi pumppaus suorituskykyä ja keskittyä salilla. Loimme Animal Pump Pro olla myös vapaa kannustin niille herkkiä kofeiinia, mutta haluat silti kaiken suorituskyvyn, hyödyntämistä ja keskittyminen eduista aikaisempaa koulutusta. Katsomaan ainesosia, joka vie koulutusta seuraavalle tasolle:

Blend volumizing ja pumppaus:

Sitrulliinimalaatti : on aminohappo ja tehokkaampi keino lisätä L-arginiini seerumissa kuin ottaen L-arginiini itse, mikä lisää merkittävästi typpioksidin NO. Parantamalla verenkiertoa lihasten työn, sitrulliini voi vähentää väsymystä, lisäys työkykyä ja voimaa.

Nitrosigina: yhdiste patentoitu koostuu arginiinisilikaattikompleksin inositolin toisiinsa. Nitrosigina voi lisätä typpioksidin tuotanto 5 kertaa tehokkaampi kuin arginiini voi vähentää lihasvaurioentsyymien koulutukseen ja lihasten metabolisen tuote voidaan poistaa. Pii, joka on osa Nitrosiginei osoittautunut lisätä voimaa ja joustavuutta valtimoiden seinämien, sillä ne parantavat verenkiertoa ja sydämen terveyteen.

Hydromax : patentoitu erittäin tiivistetyssä muodossa glyserolia, joka voi lisätä kestävyyttä harjoituksen aikana estää heikentynyt vastustuskyky. Erittäin osmoottinen ja kasvattavat koko vesimäärä ylikyllästyneeksi lihassolujen edistää pumppaus täyttökennojen. Tämä parantaa lihasten täyteläisyyttä ja verisuonitus. Glyserolia voi myös olla merkitystä lämmönsääte- aikana korkeissa lämpötiloissa.

Kreatiinimonohydraattia : todistettua ergogenic tukea tutkimus osoitti voimaharjoittelua. Kreatiini on tietolähde fosfaatin ATP tuotantoa, parantaa kestävyyttä, voimaa ja vähärasvaisen massa voittoja. Myös osmoottisesti aktiivista yhdistettä, jolla on kyky vetää vettä lihakseen, lisäämällä puolestaan pumppauksen vaikutuksesta turvotus soluja.

Energia ja Focus Blend :

Alfa-GPC : Kyky ylittää veri-aivoesteen ja tarjota koliini, joka voi edistää muodostumista asetyylikoliinin. Asetyylikoliini on välittäjäaine osallistuu hermosolujen toiminnan ja lihasten supistumisen. Lisäämällä asetyylikoliinin tason on parannus pitoisuus, kognitiivisen toiminnan ja kyky tuottaa lihassupistukset vahvempia.

Hupertsiini A: : acetilcolinestersaza estäjä. Tämä on kolinerginen yhdiste, joka estää asetyylikoliinin pilkkoutumista aivoissa. Estämällä asetyylikoliinin hajoamista, Huperzine A voi parantaa motivaatiota, keskittymistä ja erityinen tehtävä.

L-tyrosiini: käytetty aminohappo tuotantoon noradrenaliinin ja dopamiinin. L-tyrosiini, tarjoavat raaka-ainetta näille katekolamiineille millä on myönteinen vaikutus ehkäisyyn kognitiivinen heikkeneminen aikana akuutti stressi, sekä mitä koetaan harjoituksen aikana.

elektrolyyttejä:

Merisuola: natriumkloridi, keskeinen komponentti hydratoitumisen urheilija. Natrium on tärkein elektrolyytti on ekstrasellulaarinestettä on tärkeä rooli ruuansulatuksessa, kognitiivisten toimintojen ja lihasten supistumisen. Jopa 2% nestehukka voi aiheuttaa lasku fyysisen suorituskyvyn, joten nesteytystä on yksi avaimista parhaan koulutuksen mahdollista.

Ravitsemukselliset tiedot:

Annoskoko: Kaksi kuppia (19,01 g-22 g)
portti 20
kalorit 15
kokonaishiilihydraattiin 4 g
natrium 170 mg
kalium 100 mg
Volumizing monimutkainen ja pumppaus
kreatiinimonohydraattia 5000 mg
Sitrulliinimalaatti 4000 mg
Glyseroli 65%, jauhe (muodossa Hydromax) 3000 mg
Arginiinisilikaattia inositoli stabiloitu (kuten nitrosigina) 1500 mg
Matrix energiaa ja keskittyä
L-tyrosiinia 2000 mg
L-alfa Glicerilfosforilcolina 600 mg
(Alpha GPC 50% jauhe
hupertsiini A: 100MC
(From Huperzia Serrata uute (täysi ruohoa))
elektrolyyttejä 400 mg
merisuola
101197

Tilausviitteet

EAN13
039442042071

Reviews (0)

Related products