Outlift Concentrate 30 tarjoilu

26,09 €

Kuppi 6,2 grammaa, yhteensä portin 30.
merkki: Nutrex
Valmistettu Yhdysvalloissa
Keskittyä Outlift 30 pal

Arome
Määrä
Loppu

30 Outlift palvelu on pakattu tiivisteisiin pieni kooltaan 6,2 g per annos. Vuonna 2014 Nutrex Research päätti ottaa kantaa käynnistämällä OUTLIFT valmistunut ennen harjoittelua, joka oli täysin vastakkainen verrattuna kaavojen keskittynyt koulutukseen. Myöhemmin OUTLIFT amped käynnistettiin hakeville kliinisen annoksen ainesosat ja äärimmäinen energiatasot stimuloivaa. Nykyään Nutrex pyrkii tarjoamaan keskittynyt nimensä arvoinen OUTLIFT joka tarjoaa todellisen suorituskyvyn lisääjinä täysin annostellaan käyttäen nitraattia NO3-T-tekniikkaa.

Outlift 30 Serv konsentraattia sisältää:
bitartrate koliinia 1,5 mg
Tutkimukset osoittavat, että Koliinibitartraatti koliini on välttämätön ravintoaine, joka lisää asetyylikoliinin tason, henkistä energiaa ja kognitiivinen käsittely, samalla tukien vahvuus ja urheilullinen suorituskyky. Asetyylikoliinilla tukevat tervettä lihas kutistusvoimaa, mikä on erittäin tärkeää harjoituksen aikana.

N-asetyyli-L-tyrosiinia 750 mg
Tutkimus on osoittanut, että tämä aminohappo yllä lisääntynyt motivaatio, tarkkaavaisuutta ja henkistä keskittymistä. Se tunnetaan nautintoaine liikettä, lisätä energian rasituksessa ja voit yksinkertaisesti saavuttamaan huippukunnossa.

Natriumnitraattia (NO3-T:) 500 mg
Natriumnitraatti on seurausta useiden typpihapon natrium- emäksen, kuten natriumhydroksidin, natriumkarbonaatin tai natriumbikarbonaatin kanssa. Natrium on tunnettu mineraali ja elektrolyytti kehossa, joka auttaa ylläpitämään kosteuden ja lihasten supistumisen. Nitraatti, natriumnitraatti on noin 73%, mikä tarkoittaa, että annoksena 1 g natriumnitraattia kulutetaan 730 mg ja 270 mg natriumnitriittiä, nitraatti melko suuri annos tällaisen yhdisteen varten vahva!

Kaff2 sitraatti 50,2% (aktiivista) 400 mg
KESKITTÄMISTÄ OUTLIFT sisältää kaksi aktiivista lähteitä kofeiinia, sitrushedelmien ja kofeiinia Kaff2 vedetön. Kofeiini sitraatti sopii kannustin niille, jotka haluavat lisätä energian mahdollisimman nopeasti, koska se näyttää lisäävän kofeiinia veressä nopeammin kuin muista lähteistä kofeiinia.

Anhydro KOFEIINI 200mg
kofeiinia on yksi hyvin tutkittuja ainesosia suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäravinteen kofeiini välittömästi lisätä työmäärää ja lihasvoimaa, henkistä valppautta ja mielialaa, auttaa menettää rasvaa ja auttaa koulutettu korkeammalla intensiteetillä.

Betaiini nitraatti (NO3-T:) 300 mg
Nitraatti on yhdistelmä betaiinia ja vedetöntä betaiinia typpihappoa. Betaiini (trimetyyliglysiiniä) löytyy punajuuri (kuten nitraatit), ja on myös metaboliitti koliini. Niitä tuttuja Nutrex Outlift STIM-Free todistamassa voima tämän tehokkaan ergogenic käsissä. Kehossa, betaiini toimii metyylin luovuttajana, joka auttaa poistamaan haitallisia yhdisteitä, kuten homokysteiini tai S-adenosyylimetioniini, yhdiste, joka lisää tuotannon kreatiini. Samanlainen kreatiini, betaiini toimii osmolyyttinä, joka tukee solujen nesteytyksestä tasoilla. Betaiini on todistettu useissa tutkimuksissa lisätä voimaa ja kestävyyttä urheilijat koulutettu harjoituksia, kuten penkkipunnerrus, pysty hyppäämään ja isometrinen voimaa.

rauwolskiini 1,5 mg
Rauwolskiini on alfa-reseptorin antagonisti, joka voi estää toiminnan reseptorin vastaavan pysäyttämiseksi jakautuminen rasvoja. Syöminen ennen junan mahdollistaa kehon pitää jakautuminen rasvojen ulkopuolella olevasta seikasta, joka olisi sammutettu oikein mikä puolestaan auttaa edistämään energiatehokkuutta ja kestävyyttä.
Ravintosisältö:

Annoskoko: 6,1 g (noin 1 U)
Annoksia Container 30
natrium 240 mg 10%
koliinibitartraatti 1,5 g *
N-asetyyli-L-tyrosiini 750 mg *
Natriumnitraatti (NO3 I-T) 500 mg *
Kaff2 Sitraatti 50,2% (jolloin saatiin 200 mg kofeiinia) 400 mg *
Betaiini Nitraatti (NO3 I-T) 300 mg *
kofeiini vedetön 200 mg *
rauwolskiini 2 mg *

100797
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
857839006860

Reviews (0)

Related products