OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 grammaa
  • OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 grammaa

OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 grammaa

18,26 €

Brand: Ostovit

MADE IN EU

Arome
Määrä
Loppu

Ostrov Tri-kreatiini malaatti on 500 grammaa ravintolisä korkealaatuisia, lähteen kanssa kreatiini malaatti. Se on yhdistelmä kreatiinia ja omena happoa suhteessa 1: 3 mikronointi tuote on korkeimmalla tasolla. Ihanteellinen biologisesti hyvin ja tuotteen liukoisuutta määritettiin korkeat vaatimukset kuluttajille.

500 g kreatiini malaatti laatikossa

Tuote sisältää 200 annosta

1 annos = 2,5 g

Kreatiini malaatti - Tri kreatiinia Malate

Kirjoittaja malaatti parantaa toistuvasti anabolisia, antikatabolisten ja ergogenic kreatiini. Kreatiini on orgaaninen yhdiste, joka koostuu proteiinien fragmentteja, joita esiintyy lihaskudoksen. Päätehtävä kreatiini on kertymistä energiaa lihaksiin, mikä lisää määrä energiaa, jota voidaan käyttää harjoituksen aikana. Lisääntynyt energiasisältö lihaksia, nousu kehon vastustuskykyä ja siten tehostaa säännöllinen liikunta. Lisäksi, nopeuttaa kasvua vähärasvaisen massa, lisätä lihasvoimaa ja tehostaa kehon. Lisäksi lisääntynyt kreatiini sisältö kootaan nopeampaa lihasten palautumista välillä koulutuksen sarjassa, joka viivästyttää vaikutuksen fyysinen väsymys ja mentaalikehoon. Luotu malaatti on yksi parhaista muotoja liukoisen kreatiini hyvin imeytyä elimistöön ja muunnetaan phosphocreatine tehokas. Sille on tunnusomaista suuri stabiilius johtuu suurempi resistenssi mahan entsyymien.

Parhaan tuloksen tuomat pitkän aikavälin lisäravinteen yhdistettynä oikea ruokavalio, tasapainoinen, riittävä koulutus ja lepoa.

Ostrove ominaisuudet Tri-kreatiini malaatti

Toimii anaboliset - tukee lihasten rakentumista puhdasta

Lisää kehon voimaa ja tehokkuutta

Tukemaan kehon rasvan

Lisäykset harjoittelun tehokkuutta

Nopeuttaa lihasten palautumista liikunnan jälkeen

Myöhästymiset fyysinen väsymys vaikutus

Imeytyy hyvin kreatiini muodossa.

Ohjeet:

Lisää 2,5 g (1/2 lusikka) on 100-150 ml: aan vettä tai mehua. Koulutuspäivät, juoda kaksi annosta päivässä, yksi heti heräämisen jälkeen, toisen koulutuksen jälkeen. Niinä päivinä, ilman koulutusta juomaa yksi annos päivässä kun heräät.

Ravitsemukselliset tiedot:

per 100g tarjoilu
kreatiini malaatti 95,06 g 2377 mg
- Sisältää kreatiinia 70,44 g 1761 mg
tauriini 1 g 25 mg
B6-vitamiini 100 mg 2,5 mg (179%)

100938
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
5902232611717

Reviews (0)

Related products