EFX Kre-Alkalyn 120 kapseli
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapseli
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapseli

EFX Kre-Alkalyn 120 kapseli

16,96 €

Merkki: All American EFX

Made in USA

Määrä
Loppu

Kaksikymmentäneljä huippu-urheilijoita ja Bulgarian kansallisen painonnosto joukkue valittiin osallistumaan kliiniseen tutkimukseen kaksinkertainen verrattiin Kre Alkalyn Kreatiinimonohydraatti standardia.
Jälkeen 60 päivä, ryhmä Kre-Alkalyn (käyttäen 7,5 g per päivä) veren jopa yleinen keskiarvo on 28,25% ryhmästä, kreatiinimonohydraattia nebuferat!
Efx KRE Alkalyn 120 kapselia
voimaa takana KRE Alkalyn on pH: n tai yksinomaan.
Kre Alkalyn lisäravinteet on merkittävä edistysaskel suorituskyvyn ansiosta monen patentoidun teknologian, vakauttaa pH-Oikea kreatiini. Tutkija, tohtori Jeff Golin, todettiin, että "puskurointi" pH-12 tuotti stabiilin kreatiini molekyyli. KRE Alkalyn Kreatiinimonohydraatti on ainoa tuote, jonka pH on 12, koska sen molekyylit syntetisoidaan puskurointiaineita käyttäen sopivaa tuotantoprosessissa.

KRE Alkalyn pH säädetään säätää happamuuden ruoansulatuskanavan. Siksi kreatiini on täysin vakaa, mikä tarkoittaa, että elimistö omaksua ja käyttää sitä tehokkaasti. Lisäksi se ei tarvitse mega annoksen Kre Alkalyn niin monta kertaa kuin ehdotatte urheilijat kreatiinimonohydraattia keskimääräinen kaava.
Ravitsemuksellinen koostumus:
120 Kapselit
Serving / päivä kaksi kapselia
Yhteensä Gate 60
Määrä annosta kohden% DV
Kre-Alkalyn 1500 mg
(puskuroitu kreatiinimonohydraattia)

Käyttö:
1 kapseli 30 minuuttia 1 kapseli ennen harjoittelua ja harjoittelun jälkeen.

233219

Reviews (0)

Related products