Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

1,70 €

Merkki: Dorian Yates

MADE IN EU

Arome
Määrä
Loppu

Dorian Yates Nestemäinen Pre-harjoitus 60 ml Shot M6Teen

Energiaa ilman ncetare, virkistävä maku, todellista valtaa!

Neste Shot M6Teen räjäyttää nopea kasvu voimaa ja kestävyyttä koko kehon käyttäen annoksia beta-alaniini hallitseva ja tauriini. Taistelu Blend parantaa energiatasoa, joka tarjoaa myös puhkeamisen kofeiinia henkisen keskittymisen verraton. Lisäksi M6teen Shot tulee monimutkainen tai vaikea B-vitamiinia

Beeta-alaniini 5000 mg pitkäaikainen kestävyys

Tauriini 1000 mg suurempi lihasten pumppauskennoon ja kostuttimet

350 mg kofeiinia henkinen painopiste

Miten se toimii

Beeta-alaniini on beeta-aminohappo, joka voi esiintyä B5-vitamiinia. Kävi ilmi, että beta-alaniini on merkittävä kasvu lihasten karnosiinin. Kehittäminen korkeampi karnosiinin, lihaskudos on suojattu hapettumiselta. Siten, beta-alaniini lisää suorituskykyä lisäämällä lihasvoimaa.

Tauriini on kyky lisätä verenkiertoa koko kehossa. Myös Tauriini käytetään antioksidanttina kehon ylläpitää lihasmassaa aikana korkean intensiteetin harjoituksen. Samassa yhteydessä, sitä voidaan käyttää anti-inflammatorisina.

Kofeiini on keskushermostoa stimuloiva käytetään eniten energiaa booster maailmassa. Kofeiini toimii kannustimena toiminta ja kognitiiviset prosessit voivat käydä läpi ihmiskehon. Parantaa keskittymis-, motoriikkaa ja reaktioaika yleensä. On myös osoitettu, että kofeiini parantaa urheilusuoritusta kestävyyslajeihin.

B3-vitamiini tai Niasiini on vitamiini, joka auttaa muutosta ja rinnastaminen ruoka, ravintoaineiden ja muiden aminohappojen energiaa kehon. Tämä energianlähteeksi avulla saat yli omien rajojen ja vs voit antaa kaikille teille koulutuksen aikana. B3-vitamiini auttaa myös alentamaan kolesterolia, lisätä aivojen toimintaa ja ihoa ja parantaa nivelten liikkuvuutta.

B6-vitamiini on välttämätön kehon toimisi kunnolla, se auttaa prosessin sokeria, rasvaa ja proteiinia, mikä on erittäin tärkeää, että ihmiset, jotka haluavat lisätä lihasmassaa. B6-vitamiini on myös käytetään kehon auttaa kehittämään aivoja, hermoja ja ihoa.

B12 nähdään tärkeä vitamiini, koska se auttaa taistelemaan muistin menetys, vähentää ikääntymisen ja antaa intensiteetti mielialan lisäämällä energiaa, keskittymistä ja yleistä henkistä toimintaa. B12 on osoitettu lisäapua immuunijärjestelmän alentamalla riskiä tukkeutunut valtimo.

käyttö:

Yksi laukaus 60 ml 30 minuuttia ennen harjoittelua.

Ravitsemukselliset tiedot:

sisältöä kohden 60 ml
B6-vitamiini 2,7 mg
B12 32g
Taistelu Blend Beta-alaniini, tauriini, kofeiini, B3-vitamiini 6,12 g
101114
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
5949106123440

Reviews (0)

Related products