QNT Joint + Plus Glucosamine and Chondroitin 60 kapselit
  • QNT Joint + Plus Glucosamine and Chondroitin 60 kapselit

QNT Joint + Plus Glucosamine and Chondroitin 60 kapselit

8,00 €

Tuotemerkki QNT

Valmistettu Belgiassa

Määrä
Loppu

QNT Joint + Plus sisältää glukosamiinia ja kondroitiinia, joka on erittäin hyödyllinen lisä ihmisille, joiden on ylläpidettävä nivelten joustavuutta. Aika ja fyysinen aktiivisuus ovat vastuussa yhteisen rappeutumisesta etenkin aktiivisilla ihmisillä. Urheilijat ovat vieläkin alttiimpia nivelstressille, ja joskus heidän on käytettävä ravintolisiä parantamaan rustoa ja edistämään nivelten joustavuutta. Qnt Joint Plus yhdistää kaksi hyödyllistä ominaisuuttaan tunnettua ainesosaa: glukosamiinia ja kondroitiinia. D-vitamiinin lisääminen antaa tämän kaavan olla vielä tehokkaampi, koska tämä vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia luurakennetta.

Keho luo glukosamiinia glukoosista ja glutamiinista. Tämän aineen käytön lopettaminen voi johtaa rustovaivoihin ja nivelrikkoon. Glukosamiini lisäaineena tarjoaa riittävän määrän tätä erittäin tärkeää ainetta. Ajan myötä glukosamiinin tarve kasvaa, kun nivelten kulumisesta voi tulla ongelma, etenkin vanhuksille ja omistautuneille urheilijoille, jotka jatkavat painavien painojen nostamista tai harjoittavat pitkäkestoista työtä, kuten maratonit tai triathlonit.

Antaminen: optimaalisten tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa ottaa 2 kapselia päivässä aterioiden jälkeen. Tämän helposti integroitavan terveellisen ruokavalion täydennyksen avulla voit auttaa ja parantaa joustavuutta ja vastustuskykyä fyysiselle stressille.

Ravintosisältö :

QNT Joint + Plus

Annoskoko 2 kapselia

Annoksia per astia: 30 annosta

Ravitsemustietoa
2 kapselia varten
Energia
6 kcal (24 kJ)
rasvat
<0,1 g
- Kyllästää
0 g
hiilihydraatit
<0,1 g
- Zaharuri
0 g
proteiinia
1,5 g
Suola
0 g
Glukosamiinisulfaatti
800 mg
Kondroitiinisulfaatti
450 mg
Kalsium
44 mg (18% *)
D3-vitamiini
1,5 µg (30% *)
1527
2020-10-19
Uusi tuote

Reviews (0)

Related products