Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 25000 - 30 kapselit
  • Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 25000 - 30 kapselit

Balkan Pharmaceuticals Pro Digestiv 25000 - 30 kapselit

9,00 €
Määrä
Loppu

Pro Digestive 25000 30 kapselia sisältää pankreatiinia. Pankreatiini on jauhe nisäkkäiden haimassa, pääasiassa sikojen haimassa, joka sisältää eksokriinisten haimaentsyymien - lipaasi, alfa-amylaasi, trypsiini ja kymotrypsiini - lisäksi muita entsyymejä.

Pro Digestive 25000 -hoito auttaa ylläpitämään normaalia painoa säätämällä ruoansulatusta!

Ratkaiseva tekijä on lipaasin sekä osan trypsiinin entsymaattinen aktiivisuus. Amylolyyttinen aktiivisuus on tärkeää vain kystisen fibroosin hoidossa, koska jopa kroonisessa haimatulehduksessa ruokapolysakkaridien pilkkominen tapahtuu ilman häiriöitä.

Eläimen haiman lipaasi, samanlainen kuin ihmisen lipaasi, ei ole gastroresistentti, joten alle 4 pH: ssa sen lipolyyttinen aktiivisuus inaktivoituu peruuttamattomasti.

Haiman lipaasi pilkkoo rasvahapot triasyyliglyseridimolekyylistä asemissa 1 ja 3. Sappihappojen läsnä ollessa muodostuneet vapaat rasvahapot ja 2-monoglyseridit imeytyvät nopeasti, pääasiassa ohutsuolen yläosaan.

Trypsinogeenin aktivaatio trypsinogeenista suoritetaan autokatalyyttisesti tai ohutsuolen enterokinaasin vaikutuksesta. Trypsiini puolestaan ​​aiheuttaa muiden proteolyyttisten entsyymien aktivaation. Endopeptidaasi dissosioi peptidisidokset lysiinin ja arginiinin kanssa, ja siten peptidisidosten pilkkominen yhdessä muiden entsyymien kanssa edistää proteiinien pilkkomista aminohapoiksi ja pienimolekyylipainoisiksi peptideiksi. Uusimpien tietojen mukaan trypsiini estää haiman eritystä, jota se stimuloi itsessään suoliston yläosissa tapahtuvan aktivoinnin jälkeen. Pankreatiinipohjaisten valmisteiden analgeettinen vaikutus johtuu juuri tästä mekanismista. Kuten endoamylaasi, alfa-amylaasi pilkkoo nopeasti polysakkaridit, jotka sisältävät glukoosia, ja siksi sen aktiivisuus on edelleen melko tärkeä

Biologinen hyötyosuus Liuottaen kapselit itse, ne vapautuvat mahassa ja jakautuvat jopa ruoan läsnäollessa. Kapselien gastroresistentti pinnoite suojaa entsyymejä, jotka ovat herkkiä happojen vaikutukselle mahahapon inaktivaatiota vastaan ​​mahalaukun läpi. Entsyymejä vapautuu vasta, kun ne saavuttavat alemman suoliston neutraalin tai hieman emäksisen ympäristön, jossa vuori liukenee. Koska pankreatiini ei imeydy, sen farmakokineettisistä ominaisuuksista ja hyötyosuudesta ei voida antaa tietoja. Pankreatiinin tehokkuus määräytyy sen mukaan, missä määrin ja millä nopeudella entsyymit vapautuvat lääkemuodosta ja vastaa siten galeenista saatavuutta.

Annostus ja antotapa

Ateriaan suositellaan annettavaksi 20000 - 40 000 yksikköä lipaasia yleisten annossuositusten mukaisesti.

Ellei toisin suositella, annos on 2-4 Pro-Digestive-kapselia ateriaa kohti (vastaa 20000 - 40 000 AU lipaasia per ateria).

Tarvittava annos voi olla myös suurempi. Annos nostetaan vain lääkärin valvonnassa ja riippuu oireista (esimerkiksi: steatorrhea ja vatsakipu).

Entsyymien päivittäistä annosta 15000-20000 lipaasiyksikköä painokiloa kohti ei pidä ylittää.

Kapselit niellään kokonaisina, pureskelematta tai rikkomatta, riittävän nesteen kera aterian tai välipalan aikana tai heti niiden jälkeen.

Pro-Digestive-hoidon kesto määritetään yhdessä lääkärin kanssa tilasta riippuen

TUOTTEEN KOOSTUMUS

25000 AU-kapseli sisältää:

vaikuttava aine: pankreatiini 383,75 mg (vähimmäislipolyyttinen aktiivisuus 25000 AU, amylolyyttinen 22500 AU, proteolyyttinen 1250 AU).

apuaineet: kroskarmelloosinatrium, magnesiumstearaatti, hydrattu risiiniöljy, vedetön kolloidinen pii, mikrokiteinen selluloosa.

1476
2020-08-30
Uusi tuote

Reviews (0)

Related products