Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletit
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletit
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletit

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletit

31,30 €

Palvelee 4 tablettia, 88 annosta. Suosittelemme 4 tablettia ennen harjoittelua (harjoitus) ja 4 tablettia treenin jälkeen.
Merkki: Gaspari Nutrition
Valmistettu Yhdysvalloissa
aminomax 8000 Gaspari

Määrä
Loppu

Gaspari Aminomax 8000 on osa aminohapoista on täydentää korkealaatuisia rikastettu tauriinia ja leusiinia, joka sisältää aminohappoa monimutkainen korkealaatuisia ammattiurheilijoiden, kehonrakentajat, urheilijat taistelulajeja ja taistelulajit. Aminohappo ravinteiden halvempia luotu perustuen heraproteiinihydrolysaatti, joka tarjoaa voitto lihasmassaa, suurempi lujuus ja lihasten voimaa ja nopeampaa elpymistä. Kukin annos sisältää 8 grammaa aminohappoja! Paras aminohappoja lihasten kasvua.
Super Hight suorituskykyä. Suunniteltu edistyneille urheilijoille ja kehonrakentajat. 91% hydrolysoitu heraproteiini leusiinilla ja tauriinin parantaa edelleen. Edistää koko kasvaa, voimaa ja kestävyyttä. 8 grammaa aminohappoa kohti.
Applied proteiinimolekyylit (di-tri- ja yksittäisten aminohappojen) ovat hyvin imeytyy elimistöön ja nopeasti toimitetaan lihaksia.
L-leusiini on yksi haarautuneet aminohapot (BCAA) ja pidetään tehokkaimpana aminohappo BCAA joka estää tehokkaasti lihaksen menetys. Siksi ei ole yllätys, että L-leusiini on niin suosittu ammattilainen kehonrakentajat. L-leusiini, edistää paranemista luita, ihon ja lihaskudoksen loukkaantumisen jälkeen ja on usein suositellaan toipumiseen ja / tai leikkauksen jälkeen.
L - Tauriini on yleisin aminohappo kehossa. Se on tärkeä ainesosa sappihapon on olennainen sitova rasvojen ja rasvaliukoisten vitamiinien. L-tauriini auttaa moitteettoman toiminnan sydänlihaksen, vakauden säilyttämiseksi ja säätelee solukalvon aivosolujen. L-Tauriini voi myös lisätä vaikutuksen insuliinin, parantaa glukoositoleranssia ja kasvu pitoisuuksia antioksidantti, joka on tärkeää lisätä lihasmassaa. Huomaa, että jokaisen tehtävän ja harjoitus vähentää lihasten tauriini siksi on erittäin tärkeää täydentää aminohapon Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tablettia 4 tablettia ennen harjoittelua ja harjoittelun jälkeen.

Ravintosisältö:
AminoMax Blend 8000

arvo Virta 32 kcal
proteiini 8 g
AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
tauriini 2750 mg
kreatiinimonohydraattia 2750 mg
Heraproteiini konsentroidaan 2750 mg
kaseiinimiselleihin 9 mg
Heraproteiinihydrolysaatti 1 mg
glutamiinia 4 mg
BCAA 12 mg


Forum keskustelut ja lausunnot rubricareview odottaa.

13293407

Reviews (0)

Related products