• Uusi
Vitargo Pure 2kg
  • Vitargo Pure 2kg

Vitargo Pure 2kg

26,00 €

Merkki Vitargo

Arome
Määrä
Loppu

Vitargo Pure on patentoitu hiilihydraattikoostumus, joka antaa kehollesi sen tarvitsemaa lisäenergiaa harjoituksen aikana ja sen jälkeen.

Oletpa sitten kestävyysurheilija, joka etsii lisää energiaa tai kehonrakentaja, joka haluaa täydentää nopeasti glykogeenivarastoja ja saavuttaa glykeemisen huippun proteiinisynteesin ja lihaskasvun lisäämiseksi, Vitargo Pure on sinua varten, kuten se on tuhansille huippu-urheilijoille, mukaan lukien voimanostot , kilpailukykyiset kehonrakentajat ja olympiamitalistit.

Vitargo Pure 2kg edut:

Korkean molekyylipainon hiilihydraatti

70 % glykogeenivarastojen täydennys

Se ei aiheuta ruoansulatuskanavan ongelmia

Nopeampi ruoansulatus 80 %

Ei turvotuksen tunnetta

Suorituskyky parani 30 %

Tukholman Karonlinska-instituutissa kliinisesti testattu Vitargoa pidetään yhtenä urheilijoiden parhaista hiilihydraateista. Sen molekyylirakenne on suurempi kuin useimmissa hiilihydraateissa, joten se kulkee nopeammin ruoansulatuskanavan läpi ja imeytyy vereen, jotta kehosi voi vastaanottaa ylimääräisen energiapurskkeen nopeammin, mikä parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista.

Vitargo Pure tarjoaa puhtaita Vitargo-hiilihydraatteja ilman lisäaineita ja käytännössä nolla sokeria, nolla rasvaa ja nolla proteiinia. Vitargo toimitetaan kätevänä jauheena, joten voit lisätä niin paljon kuin tarvitset proteiinijuomaan tai pirtelöihisi sen mukaan, kuinka paljon hiilihydraatteja haluat ladata.

Siksi Vitargoa suositellaan kaikentyyppisille urheilijoille. Olitpa valmistautumassa ammattikilpailuun tai harjoittelet ahkerasti kuntosalilla, Vitargo antaa sinulle edun, jonka tarvitset päästäksesi kärkeen.

Anto: 1 annos 72 g jauhetta noin 600-800 ml:aan vettä.

Varoitus: Ei saa käyttää alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville naisille!

Ravitsemustietoa:

Vitargo Pure 2kg

Annoskoko 1 annos 72g

Ravitsemustietoa
Energiaa
1150 kj
Energiaa
270 kaloria
rasvat
0 g
joista tyydyttyneitä
0 g
HIILIHYDRAATTI
66 g
joista sokereita
0 g
josta tärkkelystä
65,5 g
proteiinit
0 g
Suola
0 g

Muut aineet: VITARGO, ohratärkkelys (Vitargo), kaliumglukonaatti, magnesiumglyserolifosfaatti, fosfaatit, sitruunahappo, trinatriumsitraatti, makeutusaineet (asesulfaami K ja sukraloosi)

102142

Tilausviitteet

EAN13
7330814001003
Uusi tuote

Reviews (0)

Related products