Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg

Arnold Iron Mass 4.54 kg

64,96 €
Brand MusclePharm
made in USA
Iron massa
Arome
Määrä
Loppu

Arnold Schwarzenegger on tehnyt yhteistyötä tutkijoiden Muscle Pharm ja yhdessä he loivat vallankumouksellinen painonnousu, Arnold sarja Rauta massa voitto tekeminen Pate luokkaan. Edistää nopea kasvu lihasten (ja tätä ilman kehittämiseen kannustava rasvaa), se vie molemmat kaloreita ja tarkka ravinteiden luoda lihas-rakennus ympäristö, että urheilijan tarpeisiin.
Se käyttää jakelujärjestelmä massa 5 vaihetta, kehittynyt teknologia koostuu proteiinia, monimutkaisia hiilihydraatteja eliitti rasvaa terveellisiä ainesosia reuna suorituskykyä ja tasapainoinen ruoansulatuskanavan seos - plus vähän sokeria ja maistu!
Mass vallankumouksellinen jakelujärjestelmä 5 vaiheessa ovat:
Elite monimutkaisia ​​hiilihydraatteja Matrix mahdollistaa nopeamman elpymisen ja bodaus.
Teknologia lihas plasman proteiineihin: 40g tarjoaa voimakkaan sekoituksen hydrolysoitua naudanlihaa proteiinin ja laktoferriini. Korkean suorituskyvyn terveellistä rasvaa: rasvaa, joka sisältää seosta, jossa oli terve (EFA), MCT ja tyydyttyneitä rasvoja, jotka ovat välttämättömiä. Lisääntynyt suorituskyky ja tilavuus vuoksi kreatiini ja BCAA nitraattien auttaa lisäämään voimaa, kokoa ja lihasvoimaa. Pro-Digest Blend: on erityinen sekoitus ravintokuitua aids ruoansulatusta lisäsi proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen. Lihas plasman proteiineihin tekniikka tarjoaa sekaiho proteiinia ja hydrolysoitua naudanlihaa proteiinin laktoferriini. Veren plasman proteiineihin tekniikka (MPPT) on yhdistelmä hydrolysoitujen proteiinien naudanlihan ja laktoferriinin, joiden huippu urheilijoille. Kuluttaminen tämä seos lähteenä proteiinia, joudut nopeita voittoja lihasten, auttaa imeä aminohappoja tehokkaammin ja lisätä Typpitase. Lauta on muotoiltu tukemaan kierrätyksen amiinit tapoja rakentaa takaisin lihaksia tukemaan typen ja edistää lihasten kasvua ja suorituskykyä.
Ravitsemukselliset tiedot:
Iron massa
100058
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
696859261862

Reviews (0)

Related products