Tämän sivuston käyttö merkitsee alla olevien ehtojen hyväksymistä. Suosittelemme lukemaan ne huolellisesti. SC Virtual Host SRL: lla on oikeus muuttaa näitä säännöksiä ilman erillistä ilmoitusta. Uusin versio löytyy tältä sivulta.

Sinun pääsyyn / vierailuun tälle verkkosivustolle sovelletaan käyttöehtoja, mikä tarkoittaa sitä, että hyväksyt ne nimenomaisesti ja edustaa osapuolten välistä sopimusta.

Osapuolten välistä suhdetta säännellään seuraavilla normeilla:

OG ei. 21/1992 kuluttajansuojasta

GEO no. 34/2014 kuluttajien oikeuksista ammattilaisten kanssa tehdyissä sopimuksissa

Laki nro 363/2007 elinkeinonharjoittajien väärien käytäntöjen torjumisesta suhteessa kuluttajiin ja asetusten yhdenmukaistamisesta kuluttajansuojaa koskevan yhteisön lainsäädännön kanssa

Laki 365/2002 sähköisestä kaupasta

SC Virtual Host SRL takaa käyttäjälle rajoitetun pääsyn henkilökohtaiseen etuun (online-tilaaminen, tiedot) verkkosivuille www.kiwigym.fi eikä anna oikeutta ladata tai muokata sivua osittain tai kokonaan jäljentää kokonaan tai osaa sivustosta, kopioida, myydä / myydä tai käyttää sivustoa millään muulla tavalla kaupallisiin tarkoituksiin tai ilman sen etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Www.kiwigym.fi -sivuston koko sisältö - kuvat, tekstit, kuvaajat, symbolit, web-grafiikkaelementit, sähköpostit, skriptit, ohjelmat ja muut tiedot - on SC Virtual Host SRL: n ja sen toimittajien omaisuutta ja sitä suojaa Laki tekijänoikeuksien suojaamiseksi (laki nro 8/1996) ja teollis- ja tekijänoikeuksia koskevat lait. Kaikkien yllä lueteltujen osien käyttämisestä ilman SC Virtual Host SRL: n suostumusta rangaistaan ​​voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Www.kiwigym.fi -verkkotunnuksen omistaa SC Virtual Host SRL. Tämän tavaramerkin, verkkotunnuksen tai markkinointinimien, logojen ja tunnusten käyttö suorana tai "piilotettuna" (tyyppisenä, mutta ei rajoitettuna, metakoodeina tai muuna) indeksointitekniikat, verkkohaku) ilman kirjallista lupaa on kielletty ja rangaistaan ​​lain mukaan.

Sivustolla www.kiwigym.fi esiteltyjä tuotteita myy SC Virtual Host SRL. Tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa. Tarkista lopullinen myyntihinta ennen tuotteen ostamista.