Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 tarjoilu
  • Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 tarjoilu

Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 tarjoilu

33,65 €

Kuppi 16,6 g, 20 annos, BCAA 2: 1: 1 5 g, 3 g L-sitrulliini, Carnosyn 1,6 g
merkki: Kaged Muscle
Valmistettu Yhdysvalloissa
Lihas Kaged bcaa Kaged 20 pal

Arome
Määrä
Loppu

Made in tuotantolaitos hyvän valmistustavan Idaho USA täydennyksiä KAGED LIHASTEN sisältää sitrulliini , karnitiini, kreatiini ja useita muita tuotteita. Joukkueen huomio kohdistui välittömästi Kaged haaraketjuisia aminohappoja.
IN-KAGED Nutrition ja ainesosat :
kuppi on 10 kaloria (2 grammaa hiilihydraattia) ja 5 g leusiinia, isoleusiinia ja valiinia fermentoidaan suhteessa 2: 1: 1.
Toinen Matrix Pumppu se Endura 3 g sitrulliini, 1,6 grammaa beeta-alaniinia (CarnoSyn) ja puoli grammaa jauhetta kookosmehu.
Sitten on Neuro-energia matriisi on valmistettu 1 g tauriinia, a-puoli grammaa L-tyrosiinia ja 124 mg kofeiinia vihreistä kahvipavuista.
On olemassa muita erilaisia aineksia: sitruunahappo, aromi, luontaiset aromit, tiivisteet juuresta sokerijuurikkaan väri, merisuola, piidioksidi ja kalsiumsilikaatti (paakkuuntumisenestoaine), stevia (makeutusaineena), sukraloosi (keinotekoinen makeutusaine), ja auringonkukkalesitiinillä (varten amestecabilitate).
On syytä korostaa, että soijaa eikä keinotekoisia aromeja tai väriaineita, mutta silti sisältäviä sukraloosi.
Kaged purra-Kaged sisäinen harjoitus
Hyödyt ja teho:
BCAA Apis itse parantamiseen liittyvien lihasten säilyttämistä, keskittymistä ja kestävyyttä harjoituksen aikana. Miksi käymisteitse? Näyttää siltä, että tämä saattaa parantaa liukenemista BCAA ja voi johtaa vähemmän pieniä peptidejä, jota jotkut ihmiset pelkäävät, että voi tuottaa immuunivasteen, kun kulutetaan.
- Sitrulliini on myös merkittävä, ei vain koska se on käynyt. Sitrulliini liittyy verenkierron terveyden ja ehkä lisääntynyt vahvuus ja kokemus, keskimääräinen BCAAs sitrulliini sisältää vain yhden gramman but-KAGED on kolme grammaa. Nyt tutkimukset osoittavat eniten hyötyä kuusi grammaa, mutta se on edelleen yksi tehokkaimmista annokset Citrulline se InKaged BCAA.
- Beta-alaniini voi parantaa ja kestävyyttä, ja jotkut niistä sitoa liikakasvu, vaikka tämä voi olla, koska ihmiset ottaen taipumus ottaa vastaan enemmän ripsi kuin muuten.
- jauhe vesi kookosöljy on lähde kaliumia ja magnesiumia, ja kun taas 500 mg: n, alle 1% RDI on mineraali, se on vielä noin puoli määrää, joka löytyy lasilliseen Gatorade.
Parhaat vinkit:
Nutrition ruokkivat sisäistä harjoitus.
Sitten on ENDURA-PUMP matriisi. Kofeiini joka antaa energiaa - on suurempi määrä kofeiinia löydät 1,5 kuppia kahvia. Mikä on siistiä se sisältää myös gramma tauriini, mikä parantaa verenkiertoa ja fyysistä suorituskykyä.
Lopuksi Tyrosiini on stimulantti. Tutkimusten mukaan se voi auttaa kehoa selviytymään stressistä ja parantaa tietämystä ja keskittymistä.
Ravitsemuksellisen koostumuksen:
Lihas Kaged bcaa Kaged 20 pal faktat


Ohjeet:
Sekoita 500 ml vettä kuppiin ja kuluttaa harjoituksen aikana, aikana koko päivän tai päivän lepo.

100236
2019-06-12

Tilausviitteet

EAN13
094393450627

Reviews (0)

Related products