Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

  32,61 €

  Brand Kaged Muscle
  Valmistettu Yhdysvalloissa

  Amino Synergy KagedMuscle 30 pal

  Arome
  Määrä
  Loppu

  Uuden sukupolven aminohappojen tukevat lihasten Muscle Amino Synergy Kaged 30 pal
  EAA käymisestä peräisin ja vegaani
  edistää tervettä lihasten
  edistää lihasten proteiinisynteesiä
  luonnolliset maut maistaa hämmästyttävän
  Amino Synergia 30 Kaged palvelu Muscle on yksi mielenkiintoinen tapahtuma kehonrakennus valtakunta tieteen. Kun painat kehon max päivittäin, ansaitset korkealaatuisia aminohappoja, jotka voit saada ruokkia työtä ja sitähän saat uusimmat innovaatio Muscle Kaged. Amino Synergia on kehittynyt kaava välttämättömiä aminohappoja (EAA), jossa olennaisesti koko kirjon, joka tarjoaa fermentoidun EAA ja vegaani ystävällinen.
  Amino Muscle Synergy Kaged
  Miksi tarvitset aminohapot
  Aminohapot, rakennuspalikoita proteiineja, ovat proteiineja puhtaimman. He ovat proteiineja, joka edustaa 20% kehomme. Proteiini on keskeinen rooli monissa biologisissa prosesseissa, jotka muodostavat olennaisia osia lihaksia ja solukalvojen ja ovat välttämättömiä aineenvaihduntaa.
  Sintezarea hankkia aminohappoja niiden elin (ei-välttämättömät aminohapot) tai ravinnoksi niitä (aminohappoja) elintarvikkeet, juomat ja täydentää. Elimistö ei pysty tekemään välttämättömiä aminohappoja - on saatava ruoasta ja ravintolisiä. Sen vuoksi on hyvin tärkeää, että urheilijat ja kehonrakentajat kuluttaa korkea laatu aminohapon lähteistä, kuten amino Synergy.
  Ei kaikki aminohapot ovat samat!
  Totuus on, etteivät kaikki aminohapot ole tasavertaisia, Kaged Lihas on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita tuotteita ja eivät tue tiedettä auttaa yksilöitä elää terveellistä elämäntapaa ja aina laittaa laatu ennen voittoa. Muotoilussa korkeampi ja tarjoaa urheilijoille vain puhdasta laadukkaita tuotteita ja erittäin tehokas. Antanut tämän sitoutuminen laatuun, Muscle Kaged joukkue on ehdottanut kehittää valmisteet aminohappojen alkuun, jotka auttavat ottamaan oman kehon seuraavalle tasolle.
  lihas Kaged
  Voimakkuuden perusteella tekniikoita käyminen alan johtava Kaged Lihas pystyy tarjoamaan aminohappoja ja kasvien laadukkaita fermentoitu. Itse asiassa, se on tämä menetelmä, joka on kriittinen erottava Useimpien aminohappojen johtavien tuotteiden ja uusimman sukupolven amino Synergy kaava.
  CeAmino Synergy
  Vegaani
  luontaiset aromit
  Ei keinotekoisia väriaineita
  Gluteeniton
  maistuu hämmästyttävä
  välttämättömiä aminohappoja ULTRA PREMIUM
  Matriisi AjiPure MP9 päässä amino Synergia on suunniteltu tarjoamaan kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa: L-leusiini, L-lysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L- histidiini ja L-tryptofaani. Tämä aminohappo auttaa Tukimatriisin proteiinisynteesiä Edistää terveellisiä lihasten tukien samalla fyysistä tavoitteita.
  Miten functioneazaAmino Synergy tuote Muscle Kaged edistetään Kris Gethin
  Palvelu + Kofeiini amino Synergia 30 on muotoiltu matriisi rikastettu leusiini EAA. MP9 tukee mTOR-signalointireitin ja proteiinisynteesiä. MTOR, nisäkkään rapamysiinin kohde tai se on tärkein säätelijä proteiinisynteesiä. Tämä reitti valvonta signalointi vahva anabolinen ja katabolinen luurankolihaksessa, säätämiseen lihasten hypertrofia (kasvu) ja lihasten kuihtumista (hajoaminen). Amino Synergia tarjoaa yhdistelmän EAA sivustoja rikastetun leusiinin auttaa torjumaan lihasten rappeutuminen ja tukea proteiinisynteesiä, joten voit alkaa maksimoida tulokset töitä kuntosali ja kentällä.
  Amino Synergia 30 pal
  Parantaa proteiinisynteesiä.
  Amino Synergia on kehittynyt koostumus joka on kaikenlaista urheilua, joka pyrkii edistämään ja ylläpitämään tervettä lihasten proteiinisynteesiä. Lisäksi MP matriisi 9 aminohappoa innovatiivinen täysin uusien taajuuksien, tämä tarjoaa vahvan kaavan myös 500 mg jauhetta kookos vettä.

  Tämä puhdas kaava ei sisällä keinotekoisia maku- ja värejä, käyttää yksinoikeudella yhdistelmä ainesosia ja huipputeknologian, ja monipuolinen, erinomainen maku, jota voit käyttää milloin tahansa aikaan päivästä.

  Kuten kaikki Kaged Lihas, laatu, puhtaus ja koostumus on taattu 100%. Tiedät saat kaikki parasta Kaged Muscle.
  Ravintosisältö:

  30 annosta+ Kofeiini
  tarjoilu1 g cupa6.2
  yhteensä annosta30
  kalorit30
  yhteensä carbodydrati2 grammaa
  kokonaissokeripitoisuus0,5 g
  AJIPURE MP9 EAA MATRIX3 grammaa
  L-leusiini, L-lysiini asetaatti, L-valiiniL-isoleusiini, L-treoniini
  L-fenyylialaniini, L-metioniiniL-histidiini, L-tryptofaani
  Kookosmehu Jauhe500 mg
  PurCaf Orgaaniset Kofeiini124 mg
  100903

  Reviews (0)

  Related products