Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletit

  31,30 €

  Palvelee 4 tablettia, 88 annosta. Suosittelemme 4 tablettia ennen harjoittelua (harjoitus) ja 4 tablettia treenin jälkeen.
  Merkki: Gaspari Nutrition
  Valmistettu Yhdysvalloissa
  aminomax 8000 Gaspari

  Määrä
  Loppu

  Gaspari Aminomax 8000 on osa aminohapoista on täydentää korkealaatuisia rikastettu tauriinia ja leusiinia, joka sisältää aminohappoa monimutkainen korkealaatuisia ammattiurheilijoiden, kehonrakentajat, urheilijat taistelulajeja ja taistelulajit. Aminohappo ravinteiden halvempia luotu perustuen heraproteiinihydrolysaatti, joka tarjoaa voitto lihasmassaa, suurempi lujuus ja lihasten voimaa ja nopeampaa elpymistä. Kukin annos sisältää 8 grammaa aminohappoja! Paras aminohappoja lihasten kasvua.
  Super Hight suorituskykyä. Suunniteltu edistyneille urheilijoille ja kehonrakentajat. 91% hydrolysoitu heraproteiini leusiinilla ja tauriinin parantaa edelleen. Edistää koko kasvaa, voimaa ja kestävyyttä. 8 grammaa aminohappoa kohti.
  Applied proteiinimolekyylit (di-tri- ja yksittäisten aminohappojen) ovat hyvin imeytyy elimistöön ja nopeasti toimitetaan lihaksia.
  L-leusiini on yksi haarautuneet aminohapot (BCAA) ja pidetään tehokkaimpana aminohappo BCAA joka estää tehokkaasti lihaksen menetys. Siksi ei ole yllätys, että L-leusiini on niin suosittu ammattilainen kehonrakentajat. L-leusiini, edistää paranemista luita, ihon ja lihaskudoksen loukkaantumisen jälkeen ja on usein suositellaan toipumiseen ja / tai leikkauksen jälkeen.
  L - Tauriini on yleisin aminohappo kehossa. Se on tärkeä ainesosa sappihapon on olennainen sitova rasvojen ja rasvaliukoisten vitamiinien. L-tauriini auttaa moitteettoman toiminnan sydänlihaksen, vakauden säilyttämiseksi ja säätelee solukalvon aivosolujen. L-Tauriini voi myös lisätä vaikutuksen insuliinin, parantaa glukoositoleranssia ja kasvu pitoisuuksia antioksidantti, joka on tärkeää lisätä lihasmassaa. Huomaa, että jokaisen tehtävän ja harjoitus vähentää lihasten tauriini siksi on erittäin tärkeää täydentää aminohapon Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tablettia 4 tablettia ennen harjoittelua ja harjoittelun jälkeen.

  Ravintosisältö:
  AminoMax Blend 8000

  arvo Virta32 kcal
  proteiini8 g
  AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
  tauriini2750 mg
  kreatiinimonohydraattia2750 mg
  Heraproteiini konsentroidaan2750 mg
  kaseiinimiselleihin9 mg
  Heraproteiinihydrolysaatti1 mg
  glutamiinia4 mg
  BCAA12 mg


  Forum keskustelut ja lausunnot rubricareview odottaa.

  13293407

  Reviews (0)

  Related products