Tuotteita yhteensä 120 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 120 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aminohapot

Aminohapot ovat pieniä biologisia molekyylejä, jotka koostuvat suuremmista yksiköistä, jotka ovat proteiineja. Keho hankkii aminohapot, joita tarvitaan ruokaproteiinien sulamiseen. Tämä prosessi on kuitenkin hidas ja kallis. Siksi tietyissä fysiologisissa tilanteissa aminohappojen nopeasta täydentämisestä tulee ehdottoman välttämätöntä!

Lihasproteiinit jaetaan aminohapoiksi entsyymeillä, jotka tuhoavat proteiineja, kunnes niiden vapaiden aminohappojen taso nousee. Suuret vapaiden aminohappojen pitoisuudet lihassoluissa estävät entsyymejä katabolista aktiivisuutta. Voit lisätä vapaiden aminohappojen tasoja lihassoluissa ja estää katabolismia nielemällä proteiinihydrolysaattitabletteja. Hydrolysoidut proteiinit ovat vain laboratoriossa pilkottuja proteiineja - hajotettuina aminohapoiksi. Hydrolysoidut proteiinit toimivat antikatabolisesti ja anabolisesti (parantavat typpeä ja tasapainoa) ja nopeuttavat jälkikäteen tapahtuvaa regeneraatiota. Toisaalta joillakin aminohapoilla, jotka ovat peräisin pääasiassa heraproteiinihydrolysaateista, on hormonaalista aktiivisuutta - tehostaa anabolismia, lisää rasvakudoksen hajoamista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja vähentää ylikuormitusta.

Heran aminohappoja käytetään yleisimmin ennen liikuntaa ja sen jälkeen, ennen nukkumaanmenoa ja heräämisen jälkeen, stressin katabolismin ja imeytymisen vähentämiseksi (yöllä). Jos BCAA-aminohappoja käytetään samaan aikaan heralisäaineina, heran aminohappoja käytetään ennen ateriaa täydentämään aterian aminohappoja.